Back to Top

Gratulerer med dagen søndagsskolen vår!

Festpyntet og glade var alle deltakerne! Rundt 30 personer med stort og smått var samlet for å feire at søndagsskolen har holdt på i 10 år!

Lederne Inge-Britt Reiss Olsen og Åse Næss var strålende fornøyde med deltakelsen. Festen inneholdt alt et fødselsdagsselskap skal ha, pluss mye mer! 

Inge-Britt understreket at alle var like velkomne på festen, inkludert to maskoter som har fulgt dem i en årrekke, samt to nye figurer. Som med disse dukkefigurene er det også med oss mennesker. Vi er forskjellige, men vi er alle elsket av Jesus! 

Åse holdt andakt ved hjelp av flanellograf. Hun fortalte om han som hadde 100 sauer, men som ett var forsvunnet fra flokken! Krise! Han lette og lette, og til slutt fikk han hjelp av barna i selskapet. De fant sauen, og gleden var stor! Og som i fortellingen er det også i livet vårt; Jesus vil at vi alle skal være trygge og ha det godt. Derfor blir han lei seg når du eller jeg roter oss bort fra flokken hans. Men han leter og roper på oss og håper vi hører stemmen hans og vet at han bare vil oss vel. Det er viktig å vite at vi har fått dritt valg hva vi vil gjøre med livene våre. Derfor er det om å gjøre at vi bruker tiden til å bli kjent med Jesus fra vi er små, så vi kjenner stemmen hans. Da blir det lettere å forstå at Jesus ikke er sint på oss når vi gjør dumme ting. Nei, han tilgir oss og er glad for at vi vil være med i hans flokk!

Foruten barn, foreldre, besteforeldre og oldeforeldre, var også lederen for Halden Normisjon til stede. Han takket barna for at de er medlemmer i søndagsskolen. Takket også foreldrene som hjelper barna med å komme til samlingene, og ikke minst ga han honnør til Åse og Inge-Britt for trofasthet i arbeidet! Bursdagsgaven var 1 000 kroner som de kan bruke i arbeidet sitt.

Har du som leser dette lyst til å være med? Da er det bare å komme på møtene, men ring gjerne Åse eller Inge-Britt så du vet når de holdes. Det er annenhver onsdag på Normisjonshuset på Glenne.